Lakeuden Ilmarit Oy

Toimiala

Toimistotarvikkeet ja liikelahjat.

Toimitila

B140/141
Kerroskartat löytyvät täältä.

Esittely

Olemme 100 %:sti eteläpohjalainen täyden palvelun liikelahja-, tekstiili- ja toimistotarvikeyritys.

Vaikka Ilmarit Oy on perustettu helmikuussa 2015, niin takanamme on jo monia vuosia kestänyt kokemus alan tuotteiden myynnistä ja toimittamisesta asiakkaillemme. Voimmekin todeta, että tarvitsitte sitten mitä vain liittyen liikelahjoihin, messujen promotuotteisiin tai muuten vaan, niin me hoidamme sen.

Jos tarvitsette toimistoonne vaikka nitojan nastoja tai painettuja mappeja, me hoidamme tuotteet perille. Tai jos päätätte hankkia yrityksellenne tai asiakkaillenne tekstiilejä, kuten esim. pipoja, paitoja, takkeja tai työvaatteita. Meiltä löytyy ja hoidamme asianne kuntoon. Sanomattakin on selvää, että kaikki mainostavarat kuten tekstiilit, kynät ja promotuotteet saatte merkattuna haluamallanne logolla.

Toimitusaikamme on toimistotarvikkeille 2–3 päivää ja muille tuotteille 2-4 viikkoa riippuen määristä ja tuotteen laadusta.

Älkää siis turhaan juosko asioiden perässä, jossa me olemme ammattilaisia. Antakaa meidän juosta ja hoitaa nämä asiat kuntoon, jossa me olemme hyviä. Näin uskallamme sanoa.

Lakeuden Ilmarit Oy on teitä varten. Ollaan yhteydessä, tavataan, juodaan kuppi kahvia ja laitetaan asianne kuntoon.

Yhteystiedot

Mia Ylipelkonen (myynti- ja asiakaspalvelu)
puh. 0400 661 382

Asko Ristimäki (myynti- ja asiakaspalvelu)
puh. 050 557 5134

Markku Vähä-Koivisto (myyntijohtaja)
puh. 0400 371 071
markku.vaha-koivisto@netikka.fi

Käyntiosoite:
Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki