Luova Tehdas

Luova Tehdas on vuonna 2013 perustettu monipuolinen av- ja esitystekniikka-alan yritys.

Palveluitamme ovat esitystekniikkalaitteiden maahantuonti, myynti, asennus ja vuokraus sekä av-kokonaisuuksien suunnittelupalvelu. Lisäksi suunnittelemme sisältöjä sekä toteutamme erilaisia esitystekniikkapalveluita livetapahtumiin.

Yrityksenä Luova Tehdas on pienisuuri toimija. Ison toimiston kulurakenteen puuttuminen näkyy asiakkaalla suoraan hinnoissa. Laajat yhteistyöverkostot taas mahdollistavat suuren yrityksen resurssit. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Olemme Avita ry:n ja Suomen yrittäjien jäsenyritys sekä Luotettava Kumppani (tilaajavastuu.fi).

Toimitila

B134
Kerroskartat löytyvät täältä.

Mitä teemme?

Luova Tehdas on linkki asiakkaan ja toimivien ratkaisujen välillä. Tehtaalla kaikki palvelut tähtäävät siihen, että asiakas saa sitä mitä haluaa: lisää kassavirtaa, näkyvyyttä tai vahvistusta viestin perillemenoon. Monitahoiset esitystekniikka-alan palvelut ovat saatavilla keskitetysti, eikä asiakkaan tarvitse olla yhteydessä useampiin toimijoihin.

Esitystekniikan myyjänä panostamme laitteiden laatuun, käytettävyyteen sekä toimintavarmuuteen. Olemme Panasonicin partneri, sertifioitu Kramer VIA -tuoteperheen myyjä ja asentaja, Sennheiser pro audio -kauppias sekä Genelec-asennustuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä. Lisäksi toimimme maahantuojana useille muille av-tarvikevalmistajille. Esitystekniikan asiantuntijana tunnemme tehokkaat raskaansarjan projektorit sekä harvinaisemmat av-laitteet. Emme toimi pelkkänä jälleenmyyjänä, vaan myös kartoitamme, suunnittelemme, toimitamme ja asennamme laitteet aina perinteisistä neuvottelutiloista laajoihin auditoriokokonaisuuksiin.

Luovan Tehtaan erityisosaamisalueena ovat livetuotannot videoscreeneille ja muille näytöille. Tuotamme livevideokuvaa paikan päällä sekä verkkoon Luovastream-lähetyksinä.

Luovan Tehtaan toimesta hoituvat yritystilaisuuksien ja seminaarien kokonaisvaltaiset esitystekniikkaratkaisut, kuten puhujien kellosovellukset, screeniohjaus ja graafinen sisällöntuotanto tapahtumaa koskevissa materiaaleissa. Myös erilaisten konserttien, festivaalien sekä liikunta- ja kultturitapahtumien edellyttämä taustagrafiikka sekä vj-palvelut löytyvät samasta talosta.

Tehdas hoitaa koko paketin: suunnittelun, kaluston sekä toteutuksen paikan päällä.

Yhteystiedot

Luova Tehdas
Vaasantie 11 (huoneisto B134), 60100 Seinäjoki
puh. 0400 316 901
myynti@luovatehdas.fi

Teemu Kivisalo
puh. 0400 316 901
teemu.kivisalo@luovatehdas.fi

www.luovatehdas.fi