Viestintätoimisto Tenho

Toimiala

  • Yritysten sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelu, toteutus ja konsultointi.
  • Viestintä- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen.
  • Tarkoitus- ja voimavarakeskeinen valmennus työelämän kehittämiseen.

Toimitila

B157
Kerroskartat löytyvät täältä.

Esittely

Tenho on vuonna 1996 perustettu viestinnän ja valmennuksen asiantuntijayritys. Tenho tarjoaa viestinnän ratkaisuja, joilla asiakas erottuu, vaikuttaa ja menestyy.

Toteutamme yrityksille sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnitelmat, valmennukset ja kampanjat. Hoidamme kirjoitustyöt ja sisällöntuotannon asiakaslehtiin ja muihin painotuotteisiin, verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Autamme yhteydenpidossa median kanssa.

Tenhon palvelut rakentuvat kolmen kivijalan ympärille, jotka ovat: VIESTINTÄ, VALMENNUS ja MEDIA.

Tenhon viestintäpalveluja ovat mm. organisaation kokonaisviestinnän suunnittelu, tiedottaminen, verkkoviestintä, asiakaslehdet ja muut julkaisut sekä viestinnän konsultointi ja koulutus.

Valmennamme sekä yksilöitä että työyhteisöjä, esimiehiä ja organisaatioiden johtoa. Valmennuksessa autamme asiakkaita kehittämään henkilökohtaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitojaan sekä löytämään uutta näkökulmaa ja tarkoituksellisia ratkaisuja työelämän ja myös henkilökohtaisen elämän vaikeisiinkin kysymyksiin.

Tenho tarjoaa asiakkailleen vahvasti verkostoituneen toimiston kumppanuuden ja asiantuntijapalvelut. Johtoajatuksemme on, että hyvin suunniteltu, strategisista tavoitteista johdettu viestintä tuo tuloksia.

Yhteystiedot

Iina Åman
Tenho Yhtiöt Oy/ Viestintätoimisto Tenho

Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki

puh. 0400 656 188
iina.aman@tenho.fi

www.tenho.fi