Tilavarausehdot

Rytmikorjaamon kokous- ja aulatilojen varausehdot

Varauksen vahvistus:

Varaus tulee sitovasti voimaan, kun asiakas palauttaa allekirjoitetun tilausvahvistuksen tai lähettää sähköpostin, jossa selkeästi ilmoittaa hyväksyvänsä tarjouksen.

Perusvuokraan sisältyy:

  • tilavuokra
  • normaalit siivouspalvelut
  • valaistus
  • tilausvahvistuksessa mainitut kokouslaitteet ja -palvelut
  • palveluvastaavan palvelut maanantaista perjantaihin klo 8.00-16.00, puh. 0400 364 767

Peruutusehdot

Jos varaus peruutetaan 2 viikkoa ennen tilaisuutta, veloitetaan 50 % vuokrasta. Mikäli varaus peruutetaan 1–7 päivää ennen tilaisuutta, veloitetaan täysi hinta.

Tekninen tuki ja kalustomuutostyöt:

Kokouspalvelut ma–pe klo 8–16, puh. 0400 364 767. Erikoisjärjestelyt mm. kokousemäntä, vahtimestarit, narikkapalvelu, tekninen tuki erillisveloituksena. Yhteyshenkilö/ vastuuhenkilö huolehtii salien/ kokoustilojen ovien sulkemisesta sekä valojen ja kokoustekniikan sammuttamisesta ellei aulahenkilön tai vahtimestarin kanssa ole toisin sovittu.

Tilapäiset rakenteet:

Tilaajalla ei ole oikeutta tehdä muutoksia varaamiinsa tiloihin, pystyttää tai kiinnittää tilapäisiä rakenteita, opasteita tai muuta sopimatta tästä erikseen Rytmikorjaamo Oy:n kanssa.

Anniskeluoikeudet:

Rytmikorjaamon klubi, aula- ja terassitilat kuuluvat Selmu ry:n anniskelualueeseen. Ainoastaan Selmu ry voi toimittaa tiloihin ruoka- ja juomatarjoilut.

Tilaajan vastuu:

Tilaaja on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Tilaaja vastaa kaikista vahingoista, joita laitteet, tilaajan henkilöstö, esiintyjät tai yleisö aiheuttavat kiinteistölle tai irtaimelle omaisuudelle. Tilaaja vastaa kokouspaikalle tuomistaan laitteista ja irtaimesta omaisuudesta. Tilaaja sitoutuu noudattamaan kokouspaikan henkilökunnan ohjeita talon sekä kalusteiden ja laitteiden käytössä koskevissa asioissa. Kiinteistölle tai irtaimistolle aiheutuneista vahingoista tilaaja on korvausvelvollinen.

Laskutusperuste:

Hintoihin lisätään alv 24 %. Maksuaika 14 pv netto. Viivästyskorkona veloitamme 10,5 % viivästyskoron.

Kokous-, aula- ja klubivaraukset sekä -palvelut
Marika Puhilas
palvelupäällikkö
Rytmikorjaamo Oy
0400 364 767
marika.puhilas@rytmikorjaamo.fi

Ravintolapalvelut
Ravintola Varicko
Vaasantie 11 (Rytmikorjaamo)
050 413 1280
ravintola@varicko.fi